Bestplant

Ook zo’n mooie Fair Flora in huis?
Of zelf Fair Flora producten verkopen?

Bestplant

Spathiphyllum

Ontmoet de kweker

Bestplant uit Honselersdijk wordt geleid door Patrick Zuidgeest. Hij is de derde generatie in dit 25 jaar oude bedrijf. In het bedrijf wordt zo duurzaam mogelijk geteeld. Er wordt zo min mogelijk energie en water verbruikt en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming. Wij werken zo duurzaam mogelijk om ervoor te zorgen dat ook de 4e, 5e en 6e generatie door kan blijven gaan met het kweken van deze prachtige planten!
Wist je dat de Nederlandse naam voor Spathiphyllum lepelplant is?
Wist je dat Spathiphyllums de lucht in huis kunnen zuiveren?

Onze kwekerij

Sinds 1994 concentreren we ons bij Bestplant volledig op Spathiphyllum. Ons vakmanschap is overgedragen van vader op zoon. De Spathiphyllum telen we jaarrond, in ruim 7,5 ha. kassen. Ze groeien op onder de best mogelijke omstandigheden. Die keuze is meteen onze kracht; we zijn er absoluut specialist in. Vandaag de dag combineren we dat authentieke Hollandse vakmanschap met de nieuwste inzichten in teelttechniek, energiezuinig produceren en met zorg voor onze mensen. De naam Bestplant zegt eigenlijk alles al. We streven in alles naar het beste: productkwaliteit, traceerbaarheid, duurzaamheid, eerlijkheid, transparantie. Dat zijn voor ons geen holle kreten of mooie woorden. We leven er ook werkelijk naar. Om die reden lieten we ons met graagte onder de loep leggen.
Bestplant wordt jaarlijks gecontroleerd door MPS op verschillende kwaliteits-, sociale- en milieuaspecten. Het MPS-nummer is 601232, via www.volgjebloemofplant.nl is te zien wat deze certificaten inhouden.

Ook zo’n mooie Fair Flora in huis?
Of zelf Fair Flora producten verkopen?

Onze Fair Flora producten

Spathiphyllum heb je in allerlei soorten en maten. Wij kweken een aantal soorten, die we tot mooie grote planten laten uitgroeien. Bij Bestplant worden ze maanden gekoesterd. Daarna waaieren ze uit over Europa en de wereld. Bij Fair Flora kun je onze “Sweet Lauretta” variant kopen: een flinke plant met mooie grote bladeren, en onze Vivaldi, een iets kleinere variant.

Selecteer een product voor meer informatie: