Garantie

Garantie

Planten zijn levende producten die verzorging behoeven. Omdat wij niet kunnen controleren hoe er met het product wordt omgegaan, kunnen we geen standaard garantietermijn geven. Is er toch iets mis met het product? Neem dan contact met ons op door te mailen naar , zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Uiteraard kunt u van niet-levende producten, zoals plantenverzorging en potten verwachten dat wij de wettelijke garantiebepalingen in acht nemen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.