Betaalmethodes

Betaalmethodes

Op dit moment bieden wij enkel directe betalingen via iDeal aan. Kunt U niet via iDeal betalen maar wilt u toch graag wat bestellen? Neem dan contact met ons op en we kunnen samen naar een oplossing zoeken.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is ook mogelijk. Onze aanbieder hiervan is Billink. Billink zal dan ook de inning van het verschuldigde bedrag verzorgen. Als u gebruik maakt van achteraf betalen, zal door Billink een kredietcheck worden gedaan. U kunt alleen gebruik maken van achteraf betalen wanneer deze kredietcheck positief is. Deze mogelijkheid brengt echter hogere kosten voor ons met zich mee, die wij aan u doorbelasten als u hiervan gebruik wilt maken. Dit zijn de kosten voor de betaalservice van Billink en de kosten die de verzending inclusief handtekening met zich meebrengen. Deze kosten zijn:

Totaalbedrag incl. verzendkosten Kosten Billink Kosten verzending met handtekening Totaalkosten achteraf betalen
T/m €50 €0,71 €0,42 €1,13
Meer dan €50 €1,44 €0,42 €1,86
Meer dan €100 €3,15 €0,42 €3,57
Meer dan €150 €4,72 €0,42 €5,14
Meer dan €200 €6,29 €0,42 €6,71

Bedragen boven de €250 per bestelling kunnen wij helaas niet in behandeling nemen voor achteraf betalen. U kunt dan natuurlijk wel gebruik maken van de mogelijkheid om meerdere bestellingen te plaatsen.

In het geval van achteraf betalen worden de door u verstrekte gegevens door Billink BV gebruikt om de kredietwaardigheid te controleren:

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die Fair Flora in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:
a) risicoanalyses
b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden