Liza Sokol

Ik voel me vereerd ambassadeur te mogen zijn van Fair Flora, een bedrijf dat haar klanten met prachtige bloemen en planten wil verbinden, met duurzaamheid als leidraad. Het minimaliseren van onze voetafdruk is essentieel als we deze prachtige planeet willen behouden voor toekomstige generaties. En het is geweldig om Fair Flora in de voorhoede van dit herstel en genezingsproces te zien.

Ambassadeur Ik ben ambassadeur van Stichting DierenLot. Jammer genoeg zijn er zelfs in Nederland nog veel verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in nood. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, of zonder pardon op straat gezet. Stichting DierenLot heeft als doel noodlijdende dieren in Nederland te beschermen en te helpen.
Stichting DierenLot steunt dierenhulp in heel Nederland bij kleine dierenorganisaties, omdat zij het verreweg het moeilijkst hebben met het financieren van hun hulpverlening. Stichting DierenLot financiert voor onder andere: dierenasiels, dierenambulanceorganisaties, uitvoeringen verbouwingen, dierenartskosten en medicijnen.

Werkgebied I am a filmmaker. My company provides videography services to private clients and companies. I am happy to say that most of my clients in agricultural and other sectors support sustainable development. And by helping them achieve their marketing goals I also contribute to making this world a better place.