Karolien Tesselaar-Van Tilburg

You should never take more than you give
We leven op een prachtige aarde met zoveel vrijheid en mogelijkheden. The sky is the limit maar dat is ook letterlijk zo. Met alles wat wij doen zijn er keuzes te maken om milieu en mensvriendelijker te handelen. Daarom ben ik zo blij dat we het consumentenlabel opzetten voor bloemen- en planten. Er worden veel innovaties toegepast in de sierteeltsector en we bieden vele arbeidsplaatsen. Hoe tof is het om met de verkoop van onze producten bij te dragen aan projecten wereldwijd die zorgen dat de 17 grootste duurzaamheidsproblemen aangepakt worden.

Ambassadeur Ik ben ambassadeur van MadeBlue; schoon drinkwater is een groot probleem wereldwijd maar in Nederland kunnen we ons daar niet zoveel bij voorstellen. Even je dorst lessen bij de kraan is zo vanzelfsprekend. Ondertussen gebruiken we veel schoon drinkwater voor onze productieprocessen terwijl er elders in de wereld een chronisch tekort is aan water. Vandaar dat het belangrijk is dat Fair Flora bijdraagt aan eerlijke verdeling van drinkwater, daar helpt MadeBlue bij!

Werkgebied Al jaren werk ik met de ISO 26000, de internationale richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Op praktische wijze MVO vorm geven en daadwerkelijk verbeteringen doorvoeren. Met mijn bedrijf ondersteun ik bedrijven in operationele en marketingtaken, vaak gericht op duurzaamheid. Met mijn altijd kloppende duurzame hart draag ik bij in de operationele taken binnen Fair Flora: getting things done!